Om lysdesigner Marie Anisdahl

Lysdesigner Marie Anisdahl har drevet Lys til ditt hus siden 2009. Hun har levert lysplaner til flere titalls boliger siden da.

Jeg er i utgangspunktet filmfotograf, og jobbet i filmbransjen i flere år før jeg tok et steg mot belysning for bygg i 2007. Jeg begynte den gang å jobbe for AKB Lighting AS, hvor jeg var i halvannet år før jeg startet for meg selv som lysdesigner i eget firma – Lys til ditt hus.

Den gang var min tanke at «Lys til ditt hus» ikke nødvendigvis skulle bety lys for bolig, men lys for alle typer bygg, noe jeg forsåvidt står for den dag i dag. Det er en rivende utvikling i belysningsbransjen om dagen, og allerede i 2009 var boligbelysningsmarkedet såpass artig og interessant at jeg i mange år har fokusert på dette.

For tiden (april 2016) jobber jeg med en rekke boligprosjekter, men også sammen med entreprenør i forbindelse med rehabilitering av fellesareal i borettslag. Dette er prosjekter som har en verdi sett i en litt større sammenheng, syns jeg. Oppgradering av utomhus fellesareal i indre Oslo fører til høyere livskvalitet for både borettslaget og andre folk i området – det er byutvikling. Jeg er spent på resultatet av disse prosjektene og kommer til å blogge om dem så fort det er noe å vise.

Hvorfor du trenger lysdesigner

Ta gjerne kontakt på 90 13 84 80 eller på epost.

Kikk på min ebok «Belysning til boligen rom for rom» her!

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone